Hei!

Olen Olga Kuksina, asun Hauholla.

Minulla on työkokemusta pieneläinten ja hevosten parissa.

Olen valmistunut eläinlääkärin avustajaksi Maataloudellisesta Oppilaitoksesta Venäjältä vuonna 1993. Sen jälkeen olen työskennellyt hevostallilla tallimestarina ja eläinlääkärin avustajana. Vuonna 1999 olen valmistunut eläinlääkäriksi Pietarin Elänlääketieteellisestä Akatemiasta ja aloitin työt yksityisellä pieneläinklinikalla. Olin siellä kirurgian assistenttina ja klinikan hoitajana.
Vuonna 2005 olen muuttanut perheeni kanssa Suomeen, Hauholle. 
Vuonna 2009 aloitin laillistumiskoulutuksen Helsingin Yliopistolla. Laillistumiskoulutukseen oli liittynyt 6-kuukauden mittainen työharjoittelu Yliopistollisessa Eläinsairaalassa. Valmistuin toukokuussa 2013. Heti tämän jälkeen perustin oman Acuvet vastaanottoni Hauholle.

Eläinlääkärin työssä erityiskiinnostuksen kohteena on eläinten akupunktio. Olen osallistunut akupunktiokurssille Helsingin Yliopistossa ja harjoitellut akupunktiota Yliopistollisessa Eläinsairaalassa.

Olen myös kiinnostunut eläinten ihosairauksista, niiden tutkimisesta ja hoidosta. Olen suorittanut 2 vuotiset dermatologia (ihosairaudet) kurssit Tarton Yliopistossa ja osallistun ahkerasti lisäkoulutuksiin.

Viime aikoina olen kehittänyt omaa osaamistani myös hammassairauksien osalta. Sitä varten olen hankkinut laadukkaat hammashoitolaitteet ja hammasröntgenin. Nyt pystyn hoitamaan myös vaativiakin hammaspoistoja. 

ELÄINTENHOITAJA

Hei!

Olen Johanna Simola, valmistuin eläintenhoitajaksi osaamisalana pieneläintenhoito vuonna 2009. Opiskelin oppisopimuksella tuolloisessa Tawastvetissä. Valmistumiseni jälkeen jäin töihin Tawastvetiin, joka myöhemmin muuttui Evidensia Hämeenlinnaksi. Hoitovapaallani opiskelin koirien jäsenkorjaajaksi Frantsilan hyvänolonkeskuksessa ja valmistuin vuonna 2015.

Pidän klinikalla työskentelyn monipuolisuudesta ja  jokainen päivä on erilainen.

Koiraharrastus on lähellä sydäntäni ja olen saanut kennelnimen Pihkatassun vuonna 2007, rotuna kääpiösnautseri. Tällä hetkellä kotonani asuu 2 kääpiösnautseria Voitto ja Volodja sekä belgianpaimenkoira tervueren Upi, sekä kissoja, pupuja ja lauma kanoja.

Vapaa aikani kuluu lapsien ja perheen parissa, koirien kanssa touhutessa, lenkkeillessä ja trimmatessa.

Johanna oman laumansa kanssa.

Johanna oman laumansa kanssa.

Jaa tämä sivu